Ik ben Anneke Jansen, (1954) geboren en getogen in Bergen (NH), gehuwd en moeder van twee prachtige dochters. Na mijn studie rechten ben ik als juriste werkzaam geweest in – achtereenvolgens – de advocatuur en bij een rechtbank. Door een burn-out op 43-jarige leeftijd werd ik gedwongen met die werkzaamheden te stoppen.

Als gevolg van mijn burn-out worstelde ik jarenlang met vele fysieke en psychische klachten. In mijn zoektocht naar herstel vond ik uiteindelijk baat bij energetische healing-methoden waaronder acupunctuur (waardoor ik genas van longklachten waaraan ik vanaf mijn puberteit leed) en ‘energie psychologie’ methoden als N.E.I.(Neuro Emotionele Integratie) en E.F.T. (Emotional Freedom Techniques). Mijn interesse was gewekt en vele cursussen en workshops op dat gebied volgden (naast een medische basisopleiding): N.E.I , E.F.T, Quantum Touch, Touch of Matrix.

De kennismaking met Spring Forest Qigong (SFQ) in 2010 heeft mijn leven totaal veranderd en enorm verrijkt. Niet alleen heeft het mij een gezond, evenwichtig en gelukkig mens gemaakt – ik heb hier ook mijn passie in gevonden. Ik ben vanaf 2011 de SFQ trainingen en workshops gaan volgen die nodig waren om  ‘Certified Spring Forest Qigong Instructor’ te worden.
In 2012 ben ik gestart met het geven van lessen. Sinds november 2015 ben ik gecertificeerd.
De kennis en prachtige wijsheid van SFQ te mogen delen, mensen in hun kracht te zetten, hen te laten weten en ervaren dat wij allemaal met de natuurlijke gave zijn geboren om onszelf en anderen te helen: Het vervult mij met grote vreugde en dankbaarheid !